KB Projects

logo

Alle vakmannen onder 1 dak!

Vloer & wandbekleding

Het zorgvuldig plaatsen van vloer- en wandtegels in uw badkamer of keuken vereist expertise. Deze keuze is er een voor de lange termijn, waar u vele jaren van wilt genieten. Een perfect resultaat vanaf het begin is van essentieel belang. De combinatie van hoogwaardige materialen en vakmanschap garandeert niet alleen directe tevredenheid, maar ook langdurig plezier. Vertrouw daarom op de vakkundigheid van KB Projects.


Tegels voor vloer en wand
Onze verantwoordelijkheid strekt zich uit van het plaatsen tot het verwijderen van oude tegels, zowel op vloeren als wanden. Wij bieden een diversiteit aan wand- en vloertegels in verschillende stijlen, kleuren, formaten en materialen, zoals natuursteen, marmer, faiences of mozaïektegels.


Parket en laminaat
Houdt u van de warme uitstraling van een houten vloer? Naast tegelwerken bieden wij ook vakkundig geplaatst parket en laminaat. Dit vraagt een specifieke aanpak om het beste resultaat te bereiken. Bij KB Projects beschikken we over de nodige kennis en ervaring om uw parket of laminaat volgens de hoogste standaarden te installeren, zodat u volledig kunt genieten van een perfect gelegde houten vloer.


Service en kwaliteit
Onze prioriteit ligt bij een punctuele en accurate service gecombineerd met topkwaliteit in al onze werkzaamheden. Heeft u vragen over vloerwerken of interesse in onze andere activiteiten, zoals terrasaanleg, totaalrenovaties of badkamerrenovatie? Aarzel niet om contact op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en desgewenst een offerte op maat voor uw project te maken.

 
Scroll naar boven