KB Projects

logo

Alle vakmannen onder 1 dak!

TOTAALRENOVATIE

Gelijkvloers | Brugge

Van een transformatie besproken.

Ondanks de vele glaspartijen was de woning binnenin toch zeer donker, mede door de zwarte vloer en donker geschilderde muren.

Het gelijkvloers werd gestript tot op de betonplaat, de leidingen werden vernieuwd en bijgeplaatst waar nodig.

De garage die enkel nog dienst deed voor de fietsen werd opgesplitst in een bureauruimte en fietsenberging.

Er werd een rustieke parket gekozen voor de bureauruimte en de leefruimte, de keuken en inkomhal werd voorzien van een passende keramische tegel.

Aangezien de bureauruimte ingesloten zit werden er 2 steellookramen geplaatst in de scheidingsmuur met de leefruimte om deze toch van natuurlijk te voorzien.

In deuropeningen van de keuken naar de bureauruimte & van de inkomhal naar de leefruimte zijn pivoterende steellookdeuren geplaatst.

De tijdloze keuken werd voorzien van een composiet werkblad, terwijl er voor de maatkasten in de bureauruimte en leefruimte een houten werkblad  voorzien werd passend bij de rustieke parketvloer.  Om het gezellig warm te maken in de winter werd er een gashaard geplaats die volledig opgaat in de ruimte.

En als dat nog niet genoeg is werd er een airco voorzien om het lekker fris te houden in de zomer.

VOOR

NA

Scroll naar boven