KB Projects

logo

Alle vakmannen onder 1 dak!

BADKAMERRENOVATIE

Brugge

Gedateerde badkamer werd getransfomeerd naar een modern staalje vakmanschap. De ruimte werd volledig gestript tot op de blote baksteen en houten roostering.

Alle toevoer- en afvoerleidingen werden vervangen en aangepast naar het gekozen sanitair.

Voor de klanten waren volgende punten belangrijk:

 • De voorgevel is een dubbele muur zonder spouw en isoslatie, daardoor hadden ze steeds te maken met condensproblemen op het raam en de buitenmuur.
  Ook de scheidingsmuur naar de buren was een ongeisoleerde muur. 
  De buitenmuur en gemene muur werden aan de hand van binnenmuurisolatie geïsoleerd om het huidige condensprobleem te werken.
 • Iedereen word elk jaar een jaartje ouder, de hoge instap van de doucheruimte is een hekelpunt en moet zo minimaal mogelijk worden.
  Hier hebben we geopteerd voor een Ultra Flat douchetub met antislip, deze bestaat uit marmerhars en heeft gestructureerd oppervlak.
  Er werd ook geopteerd voor een glazen wand, hierdoor creëren we meer ruimtelijk zicht.
 • Een bad was een grote must voor de kleinkinderen die veel op bezoek komen, hier kozen we voor een Quaryl bad, deze heeft een zeer fijne omranding wat het allemaal weer wat strakker maakt.
 • Voor de verlichting werd geopteerd voor een waterdichte ledstrip in de douche en 2 ledstrips achter het toilet en enkele ledspots in het hoge plafond. Zo word alles energiezuiniger.

Ook de spiegel heeft led-verlichting.

VOOR

NA

Scroll naar boven